W czwartym odcinku podcastu "Biznes po krakosku" Zbigniew Bartuś rozmawia z Janem Buczkiem o rynku pracy, roli sztucznej inteligencji oraz o pielęgnowaniu tradycji w wielopokoleniowej firmie.

Jan Buczek, z wykształcenia prawnik, jest właścicielem sieci piekarni „Buczek” w Krakowie. Firma, założona w 1939 roku przez jego dziadka Jana, jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych marek piekarniczych w mieście, prowadzącą niemal 40 lokali. Kontynuując dzieło swoich przodków, Jan Buczek łączy szacunek dla tradycji z wprowadzaniem nowoczesnych rozwiązań, które pozwalają firmie dynamicznie się rozwijać. Cykl podcastów "Biznes po krakosku" powstał jako zadanie publiczne współfinansowane ze środków Miasta Krakowa.

 

 

Ciasteczka

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.